Marantz NR1607 Viritinvahvistin

Marantz NR1607
Share

Marantz NR1607 on valmistajan edullisimpia vahvistimia. Marantz on meillä hieman vähemmän tunnettu, tuotteet mielletään usein kalliiksi Hi-Fi laitteiksi. Marantz NR1607 on kuitenkin suorituskyvystään huolimatta maltillisesti hinnoilteltu, vahvistimen hinta on n. 500€.

Kuten odotettua, Marantz NR1607 tarjoaa huippuluokan äänentoiston, viimeisimmät formaatit ja Dolby tuet. Sen muotoiluun on myös kiinnitetty huomiota, n. 10 cm korkean SlimDesign muotoilun ansiosta se sopii hienostuneesti sisustukseen kilpailijoiden ollessa yleensä puolta kookkaampia.


Oheisesta linkistä löytyy Marantz NR1607 kannettavan valmistajan tuote-esittely.

Marantz NR1607 – Testejä ja arvioita

Tutkimme saatavilla olevia Marantz NR1607 viritinahvistinta käsitteleviä testejä ja arvioita ja teemme niistä yhteenvedot. Yhteenvetomme perustuu useiden testaajien samankaltaisiin havaintoihin, ei yksittäisiin mielipiteisiin. Suuren otannan ansiosta saat luotettavan kuvan tutkittavan laitteen ominaisuuksista. Sinun ei tarvitse enää kahlata ympäri nettiä, teemme sen puolestasi.

The 7.2 channel Marantz NR1607 at 4 inches, is about half the height of your average AV receiver. Despite this, it doesn’t skimp on features. The 1607 is loaded with 8 HDMI 2.0a inputs. It decodes Dolby TrueHD and DTS-HD Master Audio. Surprisingly, the 1607 can also handle both Dolby Atmos and DTS:X. You can enjoy a 5.1.2 Atmos setup with the NR1607 right out the gate, however DTS:X won’t be available until Marantz pushes out a DTS:X firmware update this September. -avproductreview-

While the Marantz NR1607 is rated at just 50 watts per channel, we noted no apparent power shortfall relative to 100-watt-per-channel receivers. In stereo, the clarity of sound was first and foremost, and the NR1607 gave us a new appreciation for the SP-EBS73-LR speakers’ talents. -cnet-

If you want a leading-edge home-cinema experience for the living room, but know you’ll never be able to swing a traditional heavyweight AVR, the NR1607 demands an audition. Add a sub/sat Atmos speaker package and you’ll be good to go with everything from UHD Blu-ray to Sky Q. Recommended. -Trustedreviews-

If the 1607 has any weakness, it may be that it only pushes out about 50 watts per channel. However, we’ve reviewed other slim line Marantz amps and that 50 watts is more than enough for most home theater setups. -avproductreviews-
Marantz NR1607 – Yhteenveto

Design: Marantz NR1607 vahvistimen SlimDesign saa kiitosta. Vahvistin on matala, kompakti paketti. Etupaneelista löytyy muovia painikkeista ja käyttöpyörästä mikä ei miellytä kaikkia mutta yleisesti ottaen designia pidetään onnistuneena.

Liitettävyys ja formaatit: Vahvistin tukee uusimpia Dolby Ahmos ja DTS:X monikanavaääniformaatteja. Laite toistaa 4K UHD kuvaa ja siitä löytyy myös HDCP2.2 tuki. HDMI liitäntöjä on seitsemän, NR1607 tukee langatonta toistoa Wi-Fin, Bluetoothin ja Airplayn kautta…lista jatkuu ja jatkuu. Mitään ei puutu eikä testeissä löydy kritisoitavaa.

Ääni: Vahvistimen äänentoisto on totuttua Marantz laatua. Vahvistimessa on monihuonetuki, High-Res Audio äänentoisto, elokuvakäyttöön uusimmat Dolby tuet ja automaattinen kalibrointi…näin pieneksi esimerkiksi. Äänenlaatua kiitellään kaikissa arvosteluissa. Kritiikkiä herättää vaatimaton 50W tehon ulostulo mutta samaan hengenvetoon todetaan sen olevan riittävä lähes kaikissa olosuhteissa.

Kuva: Kuvaa on arvioitu syystä tai toisesta todella vähän. Vahvistimessa on kuitenkin 4K UHD läpimeno joten kuvanlaadun voisi olettaa olevan huippuluokkaa.

Yhteenveto: Marantz NR1607 vahvistimesta löytyy hyvin vähän moitittavaa. Se on tyylikäs ja suorituskykyinen paketti jonka ominaisuudet riittävät pitkälle tulevaisuuteen. Vahvistimen hinta on laatuun nähden hyvin kohdallaan. Ostosuositus? Kyllä. Marantz NR1607 vahvistin on hyvä valinta, ominaisuudet kestävät aikaa. Erittäin hyvän äänenlaadun ansiosta se sopii kotiteatteriharrastajan lisäksi myös paljon musiikkia kuuntelevalle.

 PLUSSAT  MIINUKSET
 + Äänenlaatu  – Vain yksi HDMI out
 + Käyttöliittymä  – Pieni teho (varauksella)
 + Design
 + 4K UHD ja Dolby tuet
 + Liitännät ja verkko-ominaisuudet

Tilaa vahvistin Saksasta kilpailukykyiseen hintaan

Jätä oma arviosi

Jos sinulla on käyttökokemuksia tai luotettavaa tietoa vahvistimen ominaisuuksista ja käytettävyydestä, ole hyvä ja kerro siitä muillekin. Todellisista käyttöympäristöistä tulevat pitkän aikavälin kokemukset tarjoavat erittäin arvokasta tietoa vahvistimen ostajille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Share