Samsung esittelee XCover 4 puhelimen

XCover 4
Share

Samsung esittelee uusimman puhelinmallinsa Galaxy XCover -sarjassa. XCover 4 yhdistää suuremman HD-näytön, kavennetut näytönreunukset, laajennetun tallennustilan ja muita Galaxy-sarjan laitteita vastaavan muotoilun.

Galaxy XCover 4 tarjoaa tyylikkään ja hoikan muotoilun, parantaa otteen pitoa ja kaventaa näytönreunuksia, ottaen samalla inspiraatiota aiemmasta XCover-sarjasta. Vankka muotoilu yhdistettynä uuteen Glove Mode -tilaan, joka sallii laitteen käytön myös hanskat kädessä, tekee puhelimen pitelystä ja käyttämisestä helppoa.

Laitteen sivusta löytyvän fyysisen painikkeen voi räätälöidä suorittamaan tehtäviä tarpeen ja tilanteen mukaan. Painike voi esimerkiksi tarjota suoran pääsyn tiettyihin sovelluksiin, kuten LED-taskulamppuun tai kameraan.

XCover 4 – Pöly ja vesitiivis

Uuden Galaxy-malliston tärkeä kulmakivi on IP68-luokitus, joka toteutuu myös XCover 4:ssä. Puhelin on siis vedenkestävä ja pölytiivis. XCover 4 kestää 30 minuutin upotuksen puolentoista metrin syvyyteen. Siinä on kyvykäs 13 megapikselin takakamera ja 5 megapikselin etukamera, helposti vaihdettava akku ja riittoisa akkukesto. Sisäinen 16 gigatavun tallennustila on helposti laajennettavissa microSD-muistikortilla, minkä lisäksi puhelimessa on 2 gigatavua keskusmuistia.

Samsung Knox 2.7 -mobiilitietoturva on sisäänrakennettu XCover 4:ään, joten se tarjoaa korkean tietoturvatason, joka suojaa laitetta heti ensikäynnistyksestä lähtien. Kattava tietoturva yhdistettynä Android Nougat -käyttöjärjestelmään, vankkaan muotoiluun, erinomaiseen suorituskykyyn ja helppoon käytettävyyteen tekevät XCover 4:stä täydellisen puhelimen kaikkiin työolosuhteisiin ja vapaa-ajalle.

Samsung Galaxy XCover 4:n myynti alkaa 13. huhtikuuta ja sen suositushinta on 299 euroa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Share