Philips OLED 9002 TV – Taustavalaistu uutuus

Share

Philips OLED 9002 on Philipsin uusin lippulaivamalli sen OLED TV sarjassa. Uutuusmallissa on valmistajan uusin P5 piirisarja jonka luvataan tuovan 50% lisää suorituskykyä verrattuna aiemman sukupolven malleihin. Suorituskyvyn tulisi näkyä etenkin liikkeen toistossa.

Philipsin huippumalliin on tullut takaisin myös Ambilight ominaisuus. ”Philipsin Ambilight-tekniikka lisää televisioon uuden ulottuvuuden. Se heijastaa valoa television sivuilta takana olevalle seinälle ja luo vangitsevan tunnelman laajentamalla ruudun tapahtumat koko huoneeseen. Älykkään LED-valaistuksen ansiosta valokehä seuraa ruudun tapahtumia reaaliajassa. Ambilight vie sinut aina tapahtumien keskipisteeseen!” – kerrotaan Philipsin kotisivuilla.

Philips OLED 9002 – Esittelyt

OLED TV’n suurin ero LCD-televisioon verrattuna on se, että OLED valaisee itse pikselinsä, jolloin erillistä taustavaloa ei tarvita. Televisioista saadaan ohuempia ja ne kuluttavat vähemmän virtaa kuin vastaavaan kokoiset LCD-televisiot. Myös kuvan kontrasti ja värit paranevat huomattavasti, varsinkin paljon puhuttu mustan syvyys on 100% koska pikseli sammutetaan täysin.

OLED TV’n kuvanlaatu 4K UHD tekniikalla on ylittämätön tällä hetkellä. On mielenkiintoista nähdä sen tulevaisuus koska esim. Samsungin epäillään jättävän OLED TV’n kehityksen.  Tuleeko kvanttipistenäytöt olemaan Samsungin uusin näyttötekniikka, se selvinnee loppuvuodesta.

 


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Share