Microsoftin Surface Book – myyntiin huhtikuussa

Surface_Laptop
Share

Microsoft Surface Book tulee saataville Suomessa 20.4.2017. Ennakkotilaukset alkavat tänään. Surface Book on Microsoftin huipputehokas kannettava tietokone, jonka kulmakiviä ovat tyylikäs design, irrotettavan kosketusnäytön ansiosta monipuolinen käyttötapa ja erinomainen akunkesto. Laitteen mukana tuleva Surface-kynä mahdollistaa nopean, tarkan ja henkilökohtaisen tekemisen kaikkiin ruudulla näkyviin sisältöihin.

Surface Book – Tunnistaa kasvosi

Surface Bookin käyttöjärjestelmänä on Windows 10 Pro, joten sillä voi käyttää kaikkia Windows-yhteensopivia ohjelmistoja ja sovelluksia. Windows Hello -toiminto mahdollistaa biometrisen tunnistautumisen kasvojentunnistuksen avulla, jolloin ei tarvitse jatkuvasti muistella salasanoja.

”Surface Bookin monipuolisuus avaa uudenlaisia työskentelytapoja vaativimmillekin käyttäjille. Laadusta ei ole tingitty materiaaleissa eikä tuotekehityksessä – siksi Surface Book on täydellinen kannettava tietokone”, sanoo Antti Kuosmanen, Microsoft Oy:n Windows-liiketoiminnan johtaja. ”Surface Bookin suorituskyky, yhteensopivuus ohjelmistojen kanssa, irrotettava kosketusnäyttö ja mahdollisuus käyttää kynää ovat yhdistelmä, jonka vertaista markkinoilla ei ole”, Kuosmanen jatkaa.

Windows 10 Pro -käyttöjärjestelmän ansiosta Surface Book soveltuu yrityskäyttöön, ja esimerkiksi sen etähallinta- ja tietoturvaominaisuudet ovat ensiluokkaiset. Surface Bookin ennakkotilaukset alkavat Microsoft Storen ja valikoitujen jälleenmyyjien kautta tänään 15.3.2017, ja laite tulee saataville Suomessa 20.4.2017 alkaen.

Suositushinnat, mallivaihtoehdot ja tekniset tiedot kuvassa alla:
Surface-Book-tekniset-tiedot

Lue koko uutinen: Microsoft uutishuone

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Share