Ledlenser esitteli uudet otsa- ja käsivalaisimet

ledlenser mh10
Share

Saksalainen valaisinvalmistaja Ledlenser on julkistanut uuden valaisinmalliston, jossa nivoutuvat yhteen Ledlenserin pitkä kokemus valaisinvalmistajana ja PRO Teamin parhaat kehitysideat.
Uusi mallisto on suunnattu erityisesti outdoor-käyttäjille ja tuo valoa pimeyteen olitpa vaelluksella, vesillä tai muuten vain ulkoilemassa.

Mallisto koostuu kolmesta tehokkaasta otsavalaisimesta (MH10, MH6 ja MH2), joiden avulla voi pitää kätesi vapaina. Käsivalaisimiin tukeutuville on tarjolla mallit MT18, MT14, MT10 ja MT6. Laajasta mallistosta jokainen käyttäjä löytää tarpeisiinsa parhaiten sopivan valaisimen.
Tehokkaat otsavalaisimet moneen makuun

Otsavalaisimista tehokkain on 600 lumenin valotehon omaava helppokäyttöinen MH10. Li-Ion -akun latausaika on vain 8 tuntia ja käyttöaika jopa huimat 120 tuntia. Punainen takavalo lisää näkyvyyttä ja turvallisuutta. MH10:n suositushinta on 99,00 euroa.

MH6-otsavalaisimessa on kolme eri valotoimintoa Power, Low Power ja vilkkuvalo. Valotoimintoja ohjataan yhdellä painonappikatkaisijalla. MH6:n valoteho on 200 lumenia ja kantomatka 120 metriä. Varauksenilmaisin varoittaa käyttäjää hyvissä ajoin akun heikkenemisestä. Valaisimessa on pesunkestävä ja vaihdettavissa oleva pääpanta. Suositushinta on 64,90 euroa.

Malliston edullisin MH2 on mainio ensivalaisin nuorimmille ulkoilijoille, mutta sopii peruskäyttöön myös kotona ja lyhyillä retkillä. Valaisimessa on valokeilan portaaton säätö ja se tuottaa 100 lumenen valotehon. Kantomatka on 40 metriä ja valaisin toimii kolmella AAA-paristoilla. Suositushinta on 34,90 euroa.Käsivalaisinten kuningas on häikäisevän hyvä

ledlenser mt18Käsivalaisimien kingi on uusi MT18. Se valaisee kulkijan taipaleen 3000 lumenen valotehollaan ja jopa 540 metrin valonkantamalla. Tasainen, yhtenäinen ja laaja valokeila valaisee tehokkaasti pellot ja polut ympäristöineen.

Kuljetuslukitus varmistaa, ettei valaisin mene esimerkiksi repussa vahingossa päälle. MT18 ladataan USB 3.0 –liitännästä ja 10200 mAh:n akku latautuu täyteen kahdeksassa tunnissa. Suositushinta on 229,00 euroa.

MT14-mallin valtteja ovat puolestaan näppärä koko, 1000 lumenin valoteho, 180-metrinen valonkantama ja jopa 192 tunnin akunkesto. Yhdestä painikkeesta säädettävät valo-ohjelmat varmistavat, että valaisin tarjoaa sopivan valaistuksen joka tilanteeseen. Suositushinta on 109,00 euroa.

Taskukokoisen MT10:n strategiset mitat ovat 156 grammaa ja 12,8 cm. Valoteholtaan 1000 lumenin valaisin latautuu kuudessa tunnissa ja 3400 mAh:n akku tarjoaa jopa 144 tunnin käyttöajan. Suositushinta on 99,00 euroa.

Kestävä ja kompakti MT6 on puolestaan hinta-teho -suhteeltaan Ledlenserin paras Outdoor-malliston valaisin. Se on 600 lumenin tehollaan mainio valinta yöllisille vaelluksille. Valaisimen tehoa ja valokeilaa voi säätää nopeasti yhdellä kädellä. Suositushinta on 69,90 euroa.

Ledlenser on luotettava, alan huippua edustava laatuvalaisin, jolla on 5 vuoden materiaali- ja valmistusvirhetakuu. Se voidaan rekisteröitymällä pidentää 7-vuotiseksi. Tuotteiden huoltopalvelu on Suomessa.Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Share