Apple iPad 9.7″ tilattavissa 24.3 alkaen

iPad 9.7
Share

Apple esitteli uuden päivitetyn version 9.7″ tuuman iPad tabletista jossa on kirkkaampi 9,7 tuuman Retina® näyttö ja luokkansa parasta suorituskykyä edullisempaan hintaan, alkaen 419€. Tabletin design mahdollistaa kompaktin koon ja ja helppokäyttöisyyden sekä uskomattoman suorituskyvyn ja koko päivän kestävän akun.

iPad on maailman suosituin tabletti ja ensisijainen tietotekninen laite miljoonille asiakkaille ympäri maailmaa. Yli 1,3 miljoonan sovelluksen avulla iPad käyttäjät saavat irti enemmän, he voivat lukea kirjoja suurella näytöllä, lisätä tuottavuutta Microsoft Office’n avulla ja käyttää moniajo-ominaisuuksia jaetulla näytöllä.

”IPad on maailman suosituin tabletti. Asiakkaat rakastavat suurta 9,7 tuuman näyttöä television ja elokuvien katselussa, nettisurffauksessa, FaceTime puheluissa, ja nyt se on vieläkin edullisempaa ”, sanoo Philip Schiller, Applen varatoimitusjohtaja.

iPad – Retina näyttö ja A9 siru

iPad’ssa on miellyttävä, kirkas Retina-näyttö jossa on yli 3,1 miljoonaa pikseliä upeille kuville ja videoille. Sen tukeva mutta ohut alumiininen kuori painaa vain puoli kiloa tarjoten erinomaista käsiteltävyyttä ja kestävyyttä. Applen suunnittelema A9 siru 64-bittisellä kannettavien arkkitehtuurilla tarjoaa nopean prosessoritehon ja graafista suorituskykyä sovelluksiin ja peleihin säilyttäen samalla koko päivän riittävän akkukeston jota asiakkaat ovat tottuneet odottamaan iPad’lta.

Etu- ja takakamerat tarjoavat poikkeuksellisen suorituskyvyn hämärässä ja HD-videotallennusmahdollisuuden Retina näytön toimiessa suurikokoisena etsimenä. Ultranopeat langattomat ominaisuudet ja LTE matkapuhelinverkon tuki takaavat nopeat yhteydet yli 140 maassa.

Touch ID® antaa iPad käyttäjille helpon ja turvallisen tavan tunnistautua ja avata iPad’n, suojata henkilökohtaisia ​​tietoja ja hyväksyä ostoksia App Storessa®, iTunes Storessa® ja iBooks Storessa.

iPad käyttöjärjestelmänä iOS 10 joka tuo enemmän ilmeikkäitä ja animoituja tapoja kommunikoida viestein, uusia tapoja käyttää Siri® suosikkisovelluksien kanssa, uudistettu kartat, kuvat, Apple Music® ja uutiset ja uuden Home sovelluksen jonka avulla voit helposti ja turvallisesti asentaa, hallita ja ohjata kodin etähallittavia toimintoja. Moniajo-ominaisuudet kuten Slide Over, Split View ja Picture-in-Picture auttavat tekemään vielä enemmän.

iPad tulee myyntiin hopean, kullan ja harmaan värisenä. Hinnat alkavat 419€ ja laite on tilattavissa Applelta 24.3 alkaen.

Lue lehdistötiedote kokonaisuudessaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Share