Tietokoneet

Valitsemme tutkittavaksi eniten myytyjä ja suosituimpia kannettavia tietokoneita sekä pöytätietokoneita. Emme ota mukaan aivan edullisimpia halpiskannettavia koska niiden ostamiselle ei ole hinnan lisäksi ole paljoakaan järkeviä ostoperusteita.

Jos tietokone tai kannettava maksaa pari sataa, sen komponenteissa on menty siitä mistä aita on matalin. Kannattaakin siis sijoittaa hieman enemmän jo pelkästään käyttömukavuuden ja jouhevamman toiminnan perusteella. Halpiskonetta hieman paremmalla mallilla työskentely, käyttö opiskelussa ym. tehtävissä on paljon mielekkäämpää.

Tilaa kannettava tietokone Amazonilta.

Amazon.de on Euroopan suurin verkkokauppa, laita siis linkki kirjanmerkkeihisi. Sen valikoimasta löytyy lähes kaikkien valmistajien kannettavat ja runsaasti myös pöytämallin pelitietokoneita. Aivan halvimpien tietokoneiden hinnat ovat aikalailla Suomen hintatasoa, sen sijaan tehokkaammat työasemat ja Ultrabook tason tehokannettavat ovat useimmiten edullisempia kuin Suomessa.

EU’n sisältä tilattuna tuotteilla on samat takuut kuin Suomessa ja yli 39€ tilaukset toimitetaan perille ilman toimitus- tai postikuluja.

Share