Samsung UE49KS7000 4K SUHD

Samsung UE49KS7000 4K SUHD
Share

Samsung UE49KS7000 4K televisio kuuluu mitoiltaan televisioiden eniten myytyyn kokoluokkaan. Kyseinen televisio on tarkkuudeltaan 4K tasoa ja siitä löytyy SUHD (HDR) kuvanparannustekniikka, Smart TV ym. hienoudet, eli kuvaltaan ja teknologialtaan televisio on viimeisintä huutoa.

Samsungin KS7000 sarjan televisiosta löytyy yllättävän paljon testejä ja arvioita. Otimme silti suuremman otannan vuoksi mukaan arvioita jotka kohdistuvat kuvaruudultaa hieman suurempiin 7000 sarjan malleihin. Tulokset ovat vertailukelpoisia vaikka kuvakoko muuttuisikin tuuman tai kaksi.

Samsung UE49KS7000 – Lyhyesti

Koostamme ensin lyhyen tiivistelmän vahvistimen ominaisuuksista. Tarkka kuvaus on luettavissa Samsung.com/fi sivuilta.

Quantum Dot Display: SUHD-television kuva näyttää kontrastin selkeänä ja yksityiskohdat tarkkoina myös kirkkaassa valaistuksessa. Edistynyt Quantum Dot -tekniikka tuo yksityiskohdat esiin hämmästyttävän selkeinä. Värisävyjä on yli miljardi ja kirkkautta 1000 nitiä. Yksityiskohdat erottuvat nyt myös tummissa varjoissa ja kirkkaalla taivaalla. Ultra Black vähentää heijastuksia ja tekee mustan sävyistä tummempia. Samsungin QD-tekniikka ei sisällä kadmiumia, joten se kuormittaa ympäristöä vähemmän.

HDR 1000: Ero näkyy yksityiskohdissa ja ne näkyvät todella tarkkoina SUHD-televisiosta sen suuren dynaamisen värisyvyyden (HDR) ansiosta. Peräti 1000 nitin kirkkaus vaaleissa värisävyissä (mistä tulee tekniikan nimitys HDR 1000) varmistaa, että värit näkyvät vaaleimmista valkoisista tummimpiin mustiin. Tehoa on riittävästi, jotta kaikki sävyt näkyvät myös kirkkaasti valaistussa huoneessa. Auringossa kylpevä maisema ja nopeat liikkeet yön pimeydessä. Kaikki näyttää yhtä todenmukaiselta SUHD-televisiosta.

Remastering Engine: SUHD Remastering Engine analysoi automaattisesti saapuvan signaalin ja skaalaa kuvan niin hyvänlaatuiseksi kuin mahdollista, jotta SUHD-paneelin koko kapasiteetti voidaan käyttää hyväksi.

Ultra Black: Paneelin Ultra Black pinnoite vähentää haitallisia heijastuksia valoisasssa tilassa. Voit huoletta sijoittaa television esimerkiksi valoisaan olohuoneeseen. Samalla Ultra Black parantaa myös kuvan kontrastia ja väritoistoa.

Muuta merkillepantavaa:

  • Smart Hub auttaa löytämään kaiken samasta paikasta heti, kun avaat television.
  • Smart View jakaa älypuhelimen, tabletin tai tietokoneen sisällön suoraan Samsung-television ruudulle.
  • One Remote kaukosäädin ohjaa samalla säätimellä sekä televisiota että useita eri oheislaitteita, kuten digiboksia ja Blu-ray-soitinta.
  • Automaattinen tunnistus. Kun liität laitteen television HDMI-liitäntään, televisio pyrkii tunnistamaan laitteen automaattisesti.

 
Samsung UE49KS7000 4K TV – Testit ja arviot

Tutkimme lukuisia testejä ja teemme niistä yhteenvedot. Yhteenvetomme perustuu useiden testaajien samankaltaisiin havaintoihin, ei yksittäisiin mielipiteisiin. Suuren otannan ansiosta saat luotettavan kuvan tutkittavan laitteen ominaisuuksista. Sinun ei tarvitse enää kahlata ympäri nettiä, teemme sen puolestasi.

The picture is sharp as you like, but we’re impressed by the TV’s subtlety. It’s not the artificial, etched quality you get with shop demonstrations. -What Hi-Fi-

Straight out of the box, our colorimeter showed it was displaying an impressive 98.9% of the sRGB colour gamut in Standard mode; it covered a full 100% when set to Movie. The black level was fantastic as well, hitting an ultra-low 0.05cd/m2 in Movie mode. -Expertreviews-

Delivering an image that’s almost as good as the more expensive KS8000 series, the Samsung UE49KS7000 offers exceptional value for money. -hdtvtest-

If you’re looking for your first 4K HDR TV, the Samsung UE49KS7000 would be an excellent choice. -Trustedreviews-

If you’re looking for great Ultra HD performance at an equally great price then look no further. -AVForums-

Samsung UE49KS7000 4K TV – Yhteenvetomme

Samsung KS7000 ei edusta sarjan kalleimpia malleja, ei lähellekään. Siksi onkin merkillepantavaa sen saama ylistyslaulu. Lähes kaikissa arvosteluissa lopputulemana on viisi tähteä, ”highly recommended” ja niin edelleen.

Erityistä kiitosta on saanut tärkein osa-alue eli kuvanlaatu. Television mustan värin syvyys on todella huippuluokkaa sekä kuvan terävyys. Negatiivista palautetta on tullut vain 3D tuen puutteesta…mutta tämä tuntuu hieman väkisin haetulta virheeltä sillä eiköhän 3D kotisohvalla ole jo kuollut ja kuopattu kauan sitten.

Ostosuositus? Todellakin kyllä. Näillä ominaisuuksilla ja kuvanlaadulla tuhannella eurolla on hyvin vaikea jos ei mahdotonta löytää parempaa vaihtoehtoa.

 

 PLUSSAT  MIINUKSET
 + Kuvanlaatu  – Ei 3D tukea
 + Design
 + Lyhyt viive esim. pelikäytössä
 + Sovellusten toiminta
Tilaa 4K UHD televisio Saksasta kilpailukykyiseen hintaan

Jätä oma arviosi

Jos sinulla on käyttökokemuksia tai luotettavaa tietoa television ominaisuuksista ja käytettävyydestä, ole hyvä ja kerro siitä muillekin. Todellisista käyttöympäristöistä tulevat pitkän aikavälin kokemukset tarjoavat erittäin arvokasta tietoa television ostajille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Share