Samsung Galaxy S2 Tabletti 8.0

Samsung Galaxy S2 Tabletti 8.0
Share

Samsung Galaxy S2 Tabletti 8.0 kuuluu kokoluokkansa tablettien kärkikastiin. Sille on hyvin vaikea löytää kilpailevaa tuotetta, ainakaan teknisten ominaisuuksien ja toiminnallisuuden puolesta.

Kuten suorituskyvyn osalta, myös hinnoittelussa lähin kilpailija on Apple iPad Mini, kilpakumppanien hinnat liikkuvat 400 euron tuntumassa. Löytyykö laitteesta riittävästi vastinetta rahoille, katsotaanpa lähemmin.

Samsung Galaxy S2 Tabletti – Lyhyesti

Annamme alkuun puheenvuoron laitteen valmistajalle tai maahantuojalle. Esittely on katkelma joka on poimittu valmistajan suomenkielisiltä kotisivuilta. Alkuperäistä esittelyä on referoitu, koko esittely on luettavissa linkistä esittelyn lopussa.

Tyylikäs, tehokas ja ohuempi kuin koskaan. Nauti mukavista vapaahetkistä Galaxy Tab S2:n kanssa. Tabletti on todella ohut, vain 5,6 mm, ja painoltaan vain 267 g. Tabletin näytössä käytetään viimeisintä sAMOLED tekniikkaa. Kuvat heräävät eloon todellisissa väreissä, kun taas korkea kontrastisuhde antaa syvyyttä ja yksityiskohtia. Tabletin tyylikäs metallikehys luo miellyttävän käyttötuntuman.

Moniajokäyttö onnistuu Galaxy Tab S2:lla ammattilaisen tapaan. Voit selata samanaikaisesti internetiä ja katsella HD-tasoisia elokuvia. Voit käyttää useampia sovelluksia rinnakkain jaetuissa ikkunoissa tai skaalattavissa ponnahdusikkunoissa. Käyttöjärjestelmänä toimii Android 6.0 Marshmallow.

Tietoturva vahvistuu kätevällä sormenjäljentunnistuksella, jota voi käyttää enintään kahdeksan eri käyttäjää. Sormenjäljentunnistus voidaan aktivoida painamalla kotipainiketta. Sormenjäljentunnistuksella voidaan hallita pääsyä verkkoselaimeen, näytön lukituksen avaamista tai Samsung-tilin käyttöä.

Galaxy Tab S2:ssa on 8 Mp:n kamera ja f/1.9-aukko, jonka avulla saat kirkkaita ja teräviä kuvia ja videoita heikommassakin valossa. Nauti suuren kontrastin kuvista ja videoista elävin värein ja terävin yksityiskohdin suurella Super AMOLED -näytöllä.
Lisää aiheesta samsung.com/fi.

Muuta merkillepantavaa:

  • Sormenjälkianturi
  • Internet käyttöaika (Wi-Fi) jopa 9 tuntia
  • Kevyt ja ohut metallikehyksinen design tekee tabletin käytöstä vaivatonta
  • Adaptiivinen näyttö mukautuu ympäröiviin valaistusoloihin
Galaxy S2 Tabletti – Testejä ja arvioita

Tutkimme lukuisia testejä ja teemme niistä yhteenvedot. Yhteenvetomme perustuu useiden testaajien samankaltaisiin havaintoihin, ei yksittäisiin mielipiteisiin. Suuren otannan ansiosta saat luotettavan kuvan tutkittavan laitteen ominaisuuksista. Sinun ei tarvitse enää kahlata ympäri nettiä, teemme sen puolestasi.

The Galaxy Tab S2 is sleek and sexy without being pretentious. It’s an all-black slab with shiny bezels and rounded corners. It’s crazy thin, but it doesn’t feel fragile, possibly thanks to a matte, soft-touch back that makes it grippier than competitors like the iPad Mini 3. – Laptopmag

The Tab S2’s design gets out of the way and leaves the superb screen to do the talking. What remains is a metal chassis with shiny, chamfered edges on the front, dark, almost industrial looking sides, and a rubbery soft-touch back. – ibtimes

It’s an excellent screen. Its AMOLED technology means blacks are truly black, as opposed to the almost-black common on LCD panels. This leads to an infinite contrast ratio and punchy images. The display isn’t quite as bright as the iPad mini 4’s LCD screen, with a maximum measured brightness of 346cd/m2 compared to 439cd/m2, but it’s still bright enough to use outdoors. – expertreviews

It cannot compete with the image quality of current high-end smartphones, but there are not many tablets that perform better. It is unfortunate that the increased light sensitivity (f/1.9 instead of f/2.4) cannot compensate for the significantly decreasing picture quality in low-light conditions. – notebookcheck.net

Even with a slightly slower processor, the Tab S2 8.0 really flies…It’s still a quick octa-core chip and it’s backed up by 3GB of RAM, meaning you won’t have any issues with basic or complex tasks. – AndroidCentral

Galaxy  S2 -Yhteenveto

Mitä tulee Galaxy S2 8.0 tabletin suorituskykyyn ja käytettävyyteen, S2 8.0 suoriutuu todella hyvin jokapäiväisessä käytössä. Se on hyvän näköinen, tuntuinen ja suorituskyvyltään keskitasoa parempi.

S2 tabletissa on Samsungin Touchwiz käyttöliittymä ja taustalla pyörii Android 6.0 Marshmallow käyttöjärjestelmä. Kyseisestä kombosta ei siitäkään löydy liioin kriittisiä lausuntoja.

Hinta/laatu suhdetta on vaikea arvioida koska tutkimissamme arvosteluissa laitetaan iloisesti sekaisin myös 10″ tuuman tabletit.

Saatko siis rahoille vastinetta? Kyllä. Saat suorituskykyisen ja näytön osalta todennäköisesti parhaan vaihtoehdon joten annamme laitteelle ostosuosituksen.
Kun vertaillaan 8″ tuuman tabletteja…

  • Jos etsit parasta suorituskykyä etenkin grafiikan osalta, iPad 4 tarjoaa hyvän vaihtoehdon.
  • Jos etsit hyvää hinta/laatu suhdetta, ASUS ZenPad 8.0 tarjoaa hyvän vaihtoehdon.
  • Jos etsit tasaista suoriutujaa, Galaxy S2 8.0 tarjoaa parhaan vaihtoehdon.

 PLUSSAT  MIINUKSET
 + Erinomainen AMOLED näyttö  – Muovinen tausta altis naarmuille
 + Suorituskyky  – Hinta
 + QHD video  – Kameran kuvanlaatu
 + Akkukesto
Tilaa tabletti Saksasta kilpailukykyiseen hintaan

Jätä oma arviosi

Jos sinulla on käyttökokemuksia tai luotettavaa tietoa tabletin ominaisuuksista ja käytettävyydestä, ole hyvä ja kerro siitä muillekin. Todellisista käyttöympäristöistä tulevat pitkän aikavälin kokemukset tarjoavat erittäin arvokasta tietoa tabletin ostajille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Share