Sony Xperia ZX Premium

Sony Xperia XZ
Share

Sony esitteli Mobile World Congress messuilla muutamia uusia puhelinmalleja, lippulaivanaan Xperia XZ Premium huippuluuri. Sonyn puhelimet ovat aiemmin vakuuttaneet ensiluokkaisella kamera tekniikallaan ja upeilla näytöillä, sama meno näyttäisi jatkuvan edelleen.

Xperia ZX Premium puhelimen kamera tallentaa kuvaa ennenkuin edes olet painanut nappia. Kamera kuvaa suurnopeusvideota 960 fps mikä mahdollistaa todella hienoa hidastuskuvaa. Puhelimen näyttö on maailman ensimmäinen 4K HDR näyttö jonka näyttöteknologiaa on lainattu Sony BRAVIA televisioista.

Sony Xperia ZX Premium – Lyhyesti

Koostamme ensin lyhyen tiivistelmän puhelimen ominaisuuksista ja uudistuksista. Tarkka kuvaus on luettavissa sonymobile.com/fi sivuilta.

Näyttö: Katsele parasta Amazon Prime -videosisältöä nyt 4K HDR -muodossa. Xperia XZ Premium on ensimmäinen älypuhelin, jossa on 4K HDR -näyttö, jossa on käytetty samaa tekniikkaa Sony BRAVIA -televisioissa. Sen avulla voit katsella uusinta 4K HDR -sisältöä ja saat ainutlaatuisen katseluelämyksen, uskomattomat värit, selkeyden ja kontrastit.

Design: Saumattomat linjat. Upeat lasipinnat. Xperia XZ Premium on sekä tyylikäs että ergonominen. Sen tyylikäs ulkokuori sopii kauniisti yhteen sisäpuolen innovaatioiden kanssa. Se tarjoaa todella tasapainoisen elämyksen.Kun käytät Xperia XZ Premium -puhelinta, sinun ei tarvitse huolehtia sateesta. Vedenpitävä, pölytiivis ja kestävällä Corning® Gorilla® -lasilla 5 vahvistettu puhelin todella kestää elämää.

Kamera: Maineikkaista Cyber-shot™ -kameroistamme tuttua tekniikkaa käyttävä Xperia XZ Premium tarjoaa upean kuvanlaadun myös heikossa valossa. Uudessa mobiililaitteille suunnitellussa Exmor™ RS -kuvasensorissa on suuremmat pikselit ja huippuluokan G Lens -linssi, joten saat selkeämpiä ja terävämpiä kuvia.
Huippuhidas liike tallentaa videota 960 kuvaa sekunnissa, joten voit toistaa tallenteita neljä kertaa hitaammin kuin muissa älypuhelimissa.1 Ennakoiva kuvaus on yhden askeleen edellä toimintoa. Se alkaa puskuroida kuvia jopa ennen kuin painat painiketta.

Suorituskyky: Sonyn matkapuhelinten tehokkain suoritin. Tehoa, joka vie sinut pitkälle, huippunopea verkon selaus, sujuva pelaaminen, viiveetön videon suoratoisto ja vaikuttava moniajo – kaikki tämä tapahtuu salamannopeasti uuden Qualcomm® Snapdragon™ 835 -suorittimen avulla.

Xperia ZX Premium – Erityispiirteitä

  • Hi-Res ääni. Xperia XZ Premium äänenparannustekniikan avulla voit nauttia ylivoimaisesta äänenlaadusta missä ikinä oletkin.
  • Mitä enemmän käytät Xperia XZ Premium -älypuhelintasi, sitä enemmän se oppii sinulta ja mukautuu tapoihisi.
  • Älykäs Stamina ymmärtää, kuinka käytät virtaa päivän aikana. Se varmistaa, ettei akku lopu ennen päivän päättymistä.
  • PS4 Etätoiston avulla voit kokea PlayStation®-pelien jännityksen puhelimen kautta mukavasti kotisi missä tahansa huoneessa.

 

Xperia ZX Premium – Testit ja vertailut

Puhelimesta ei löydy vielä testimateriaalia, päivitämme sivua heti kun luotettavia testejä on saatavilla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Share