Samsung Galaxy S8 + DeX työasemaksi?

Samsung Galaxy S8
Share

Samsung julkisti Galaxy S sarjaansa uuden lippulaivamallin, Galaxy S8’n. Uutuusmalliin on tullut mukavasti uusia ominaisuuksia ja myös puhelimen muotoilu on muuttunut silminnähtävästi. Mitä tulee designiin, Galaxy S8 on nyt täysin sileä. Puhelimessa ei ole fyysisiä painikkeita, vaan on painikkeet ovat integroitu käyttöjärjestelmään osaksi uutta Infinity-näyttöä.

Galaxy S8 tulee saataville 5,8 ja 6,2 tuuman näyttökoossa. Infinity-näyttö ja kehyksetön muotoilu muodostavat sulavan ja painikkeettoman lasipinnan ilman teräviä kulmia. Puhelimen ruutunäkymän voi jakaa kahtia moniajoa vaativia tehtäviä varten. Näytön työtila riittää esimerkiksi videon katsomiseen samalla, kun kirjoitat viestiä täysikokoisella näppäimistöllä.

Samsung Galaxy S8 – Lyhyesti

Samsung Galaxy S8 tarjoaa uuden designin lisäksi myös huipputeknologiaa. Puhelimen kamera automaattitarkennuksella tuottaa kirkkaita ja värikkäitä kuvia. Entistä suurempi valoherkkyys sallii kuvaamisen myös hämärässä. Markkinoiden ensimmäinen 10 nanometrin älypuhelinsuoritin nostaa suorituskykyä ja energiatehokkuutta entisestään.

Älypuhelimen kestävyydestä ja laadukkaasta viimeistelystä vastaa laitteen molemmilta puolilta löytyvä Corning Gorilla Glass 5. Puhelimelle taataan vedenkestävyys ja pölytiiveys IP68-luokituksen mukaisesti. Tietoturvan takaavat sormenjälkitunnistin, iirisskanneri, kasvontunnistus ja valtiohallintotason tietoturvaluokituksen saanut Samsung Knox.

Galaxy S8 on yhteensopiva uuden Gear VR:n kanssa, jolla on nyt on entistä helpompi nauttia interaktiivisista virtuaalikokemuksista. Uuden Gear VR -mallin mukana tulee kätevä ja ergonominen käsiohjain. Se toimii sekä kauko- että peliohjaimena. Galaxy S8 toimii myös saumattomasti uuden Gear 360 -kameran kanssa, jolla voi kuvata 4K-videoita ja suoratoistaa 360-videolähetyksiä sosiaalisen median kanaviin. Kameralla voi myös ottaa 15 megapikselin valokuvia.

Yksi mielenkiintoisimpia uutuuksia on Samsung DeX -telakka, joka muuttaa älypuhelimen työpisteeksi. Samsung DeX tarjoaa PC:n kaltaisen käyttökokemuksen, jota voi ohjata näppäimistöllä ja hiirellä. Samsung DeX -telakan avulla käyttäjä voi helposti tarkastella ja muokata tiedostoja, mikä mahdollistaa entistä tehokkaamman mobiilityöskentelyn.

Galaxy S8 – Teknisiä tietoja:

  • 64-bittinen, 10nm 2,3 ​​GHz Quad + 1,7GHz Quad Octa Core -suoritin
  • 4 GB RAM-muistia, 64 GB sisäistä tallennustilaa ja tuki 256 GB microSD-korteille.
  • 5,8″ tuuman 2960×1440 näyttö (QHD, 570ppi)
  • Akku 3,000 mAh pikalataustoiminnolla ja langattoman latauksen tuki

Lisätietoa osoitteessa www.samsungmobilepress.com

Galaxy S8 – Testit ja yhteenveto

Puhelinta ei ole vielä ehditty testata riittävän usean tahon toimesta jotta luotetavaa kokonaiskuvaa ja yhteenvetoa laitteen ominaisuuksista voitaisiin tehdä. Päivitämme artikkelia mahdollisimman pian, palaathan takaisin tutkimaan arvioita ja yhteenvetomme.

Tilaa puhelin Saksasta kilpailukykyiseen hintaan

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Share