Samsung Galaxy S7

galaxy-S7
Share

Samsung Galaxy S7 -älypuhelimen virtaviivainen pölyn- ja vedenkestävä muotoilu, 12 megapikselin kamera sekä Android 6.0 Marshmallow:n nerokkaat ominaisuudet tekevät puhelimesta varman valinnan laatutietoiselle.

Kaksoiskaarevan takaosansa ansiosta puhelinta on mukava pidellä. Saumattomasti yhdistyvä lasi- ja metallirunko muodostavat hienon kokonaisuuden. Puhelin on IP68 luokiteltu eli se on vesi- ja pölytiivis.

Galaxy S7 – Lyhyesti

Koostamme ensin lyhyen tiivistelmän puhelimen ominaisuuksista ja uudistuksista. Tarkka kuvaus on luettavissa Samsung.com/fi/ sivuilta.

Näyttö: Puhelimen Quad HD sAMOLED näytön suojana on Gorilla Glass 4 – lasi. Näytön koko 5.1 tuumaa ja tarkkuus 1440 x 2560 pikseliä (577PPI).

Design: Galaxy S7 muotoilussa ei ole tehty kompromisseja. Tuloksena on edistykselliset toiminnot yhdistettynä virtaviivaiseen ulkoasuun. 3D-lasin ainutlaatuisen 3D Thermoforming–tekniikan avulla lasi on taivutettu kaarevan muotoiseksi, joka on liitetty vahvasti ja saumattomasti metallirungon kanssa.

Kamera: 12 MP kamera f/1.7 aukolla. Kuvakenno, jonka jokaisessa pikselissä on kaksi valodiodia yhden sijaan. Tämän ansiosta ammattilaistason Dual Pixel-kenno pystyy tarkentamaan yhtä nopeasti ja tarkasti kuin omat silmäsi. 4K UHD videotallennus 30fps.

Suorituskyky: Loistava yhdistelmä, jossa on uusi mukautettu CPU, tehokas GPU ja 4GB RAM käyttömuistia. Sovellukset käynnistyvät nopeasti ja sujuvasti myös pelien pelaamisessa tai videoiden suoratoistossa.

Galaxy S7 – Erityispiirteitä

  • vesi- ja pölysuojaus
  • lisätarvikkeena erillinen varanäppäimistö
  • lisätarvikkeena langaton lataaminen ja mukana kuljetettava nopea laturi

Galaxy S7 – Testit ja yhteenvedot

Tutkimme lukuisia testejä ja teemme niistä yhteenvedot. Yhteenvetomme perustuu useiden testaajien samankaltaisiin havaintoihin, ei yksittäisiin mielipiteisiin. Suuren otannan ansiosta saat luotettavan kuvan tutkittavan laitteen ominaisuuksista. Sinun ei tarvitse enää kahlata ympäri nettiä, teemme sen puolestasi.

Galaxy S7 – Testejä ja arvioita

Given that the Galaxy S6 was criticised for its slippery glass case, the tweaks Samsung has made in the Galaxy S7 add up to a phone that feels less easy to snap, more comfortable in the hand, and much easier to grip. – Pc Advisor

Samsung has tweaked the winning design from the S6, righted the wrongs of its previous flagships, and made a phone you don’t want to put down. The Samsung Galaxy S7 is iterative perfection. – Techradar

The data doesn’t lie – Samsung’s Super AMOLED tech present on this handset is empirically the best display tech on the market. – Know Your Mobile

Stunning looks. – Trusted Reviews

Achieving a DxOMark Mobile Score of 88 points the new Samsung Galaxy S7 edge ranks in 1st place on the current DxOMark Mobile database…Outstanding exposures and colors for indoor and outdoor pictures…Excellent detail & texture for indoor and outdoor conditions…Autofocus: one of the best device available…Great shot with Flash…Video – Outstanding autofocus and stabilization – DxOMark

This is a very particular test and isn’t the only way of showing speed, but it shows the Exynos version of the Galaxy S7 is one of the fastest phones you can get, holding its own against all the other big phones. -Techradar

Galaxy S7 – Yhteenveto

Galaxy S7 on erittäin suorituskykyinen puhelin…ehkä toiseksi paras mitä markkinoilta löytyy.  Rasitustesteissä puhelin tekee erittäin hyvää tulosta ja puhelin saa pelkkää kiitosta. Mutta kuten artikkelissamme ”iPhone 7 vs Galaxy Note 7 nopeustestissä” ilmenee, se ei pärjää vertailussa iPhone 7’lle…eikä joka osa-alueella iPhone 6 puhelimelle. Jos siis vaadit kiistämätöntä raakaa tehoa, valinta kallistuu Applen puoleen.

Kameran kuvanlaatu ja suorituskyky on tähän asti parasta mitä voit saada. Galaxy S7 akku on kasvanut 450 mAh edeltäjästään ja on nyt 3000 mAh. Puhelimen akkukesto on erittäin hyvä. Kun tutkitaan muita lippulaivamalleja, se pesee lähes kaikki kilpailijat. Kiitosta saa puhelimen pikalataus sekä langaton latausmahdollisuus.

Samsung Galaxy S7 puhelimessa on Android 6.0.1 Marshmallow käyttöjärjestelmä ja sen päällä on TouchWiz käyttöliittymä. Arvosteluissa ja testeissä kombosta ei löytynyt moitittavaa.

 PLUSSAT  MIINUKSET
 + Vesitiivis  – Vain 32GB sisäistä muistia
 + Kameran kuvanlaatu  – Hinta
 + Näytön laatu  – Takalasi kerää sormenjälkiä
 + Akkukesto  – Kiinteä akku

Tilaa puhelin Saksasta kilpailukykyiseen hintaan

Jätä oma arviosi

Jos sinulla on käyttökokemuksia tai luotettavaa tietoa puhelimen ominaisuuksista ja käytettävyydestä, ole hyvä ja kerro siitä muillekin. Todellisista käyttöympäristöistä tulevat pitkän aikavälin kokemukset tarjoavat erittäin arvokasta tietoa puhelimen ostajille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Share