Apple iPhone 7 – Markkinoiden nopein puhelin

iPhone 7
Share

Apple on tuonut iPhone 7 puhelimeen merkittäviä uudistuksia. Siinä on uudet edistykselliset kamerajärjestelmät, iPhone puhelinten kaikkien aikojen paras suorituskyky ja akunkesto.

Kehitystyötä on tehty myös äänentoistossa, puhelimessa on upeaääniset stereokaiuttimet. Komeuden kruunaa kirkkain ja värikkäin iPhone-näyttö. Suorituskyvyltään iPhone 7 on tällä hetkellä markkinoiden nopein ja tewhokkain älypuhelin.

iPhone 7 – Lyhyesti

Koostamme ensin lyhyen tiivistelmän puhelimen ominaisuuksista ja uudistuksista. Tarkka kuvaus on luettavissa apple.com/fi/ sivuilta.

Design: iPhone 7 on saavuttanut kokonaan uuden innovatiivisuuden ja tarkkuuden tason. Runko on roisketiivis, puhelimen koti-painike on uudistettu. Uusi unibody-runko istuu saumattoman sileästi käteesi, ja siksi iPhone 7 tuntuu aivan yhtä hyvältä kuin näyttääkin.

Uudessa mattamustassa mallissa on lasikuulapuhalluksella käsitelty alumiinipinta, jossa on täyteläinen ja syvä matta väri. Korkeakiiltoinen peilimusta väri on saatu aikaan uudella suunnittelutaidon voimannäytteellä – erittäin tarkalla yhdeksänvaiheisella anodisointi- ja kiillotusprosessilla. Lopputuloksena on niin puhdas ja saumattomasti jatkuva musta, ettet erota, mihin alumiini päättyy ja missä lasi alkaa.

Näyttö: Kirkkain ja värikkäin iPhone-näyttö. iPhone 7:n näytöllä käytetään samaa väritilaa kuin digitaalisessa elokuvateollisuudessa, joten kaikki mitä näet on huomattavasti elävämpää ja värikylläisempää. Kun käytät 3D Touchia, iPhone vastaa hienovaraisilla napautuksilla. Et siis pelkästään näe mitä painalluksellasi voi tehdä, vaan myös tunnet sen.

Kamera: iPhone on maailman suosituin kamera. Se saanut nyt optisen kuvanvakaimen, ƒ/1.8 aukon ja kuusielementtisen linssin. Se toimii entistäkin paremmin, kun kuvaat heikossa valaistuksessa. Uusien edistyksellisten ominaisuuksien kuten laajan väriskaalan tallennuksen ansiosta kuvat ja Live Photos -kuvat näyttävät entistäkin elävämmiltä.

Suorituskyky: iPhone 7:n voimanlähteenä toimii kaikkien aikojen tehokkain älypuhelimen siru. Se on paitsi kaikkia edellisiä iPhoneja nopeampi, myös tehokkaampi. Tämä johtuu siitä, että A10 Fusion -sirussa käytetään täysin uutta arkkitehtuuria. Se mahdollistaa nopeamman laskentatehon, kun tarvitset sitä – ja mahdollisuuden käyttää vähemmän virtaa kun tarve on pienempi.

Prosessori on jopa 2 x nopeampi kuin iPhone 6’ssa ja graafinen suorituskyky on jopa 3 x nopeampi kuin iPhone 6 mallissa. iPhonen kaikkien aikojen parhaan akunkeston ansiosta voit työskennellä kaksinkertaisella nopeudella iPhone 6:een verrattuna ja silti hyötyä pidemmästä käyttöajasta latausten välillä.

iPhone7 – Erityispiirteitä

  • Wi‑Fi ja Cellular: Nopeampi 4G LTE ja paras maailmanlaajuinen roaming
  • AirPods: Langattomat kuulokkeet. Kun laitat ne korviisi, ne löytävät yhteyden välittömästi. Ja kun puhut niihin, äänesi kuuluu selkeästi.

 
iPhone 7 – Testit ja yhteenvedot

Tutkimme lukuisia testejä ja teemme niistä yhteenvedot. Yhteenvetomme perustuu useiden testaajien samankaltaisiin havaintoihin, ei yksittäisiin mielipiteisiin. Suuren otannan ansiosta saat luotettavan kuvan tutkittavan laitteen ominaisuuksista. Sinun ei tarvitse enää kahlata ympäri nettiä, teemme sen puolestasi.

iPhone 7 – Testejä ja arvioita

Jet Black, which is glossy but very grippy, is gorgeous. It’s also the world’s worst fingerprint magnet. -PCMag

The display on the iPhone 7 is a Truly Impressive Top Performing Display and a major upgrade and enhancement to the display on the iPhone 6. It is by far the best performing mobile LCD display that we have ever tested, and it breaks many display performance records. – Displaymate

Apple will maintain that it’s done enough with the screen to make it a great viewing experience without packing in too many pixels and forcing the battery to work hard unnecessarily. – Techradar

With OIS, you can capture clear photos even if you have an unsteady hand. – CNET

The dual-camera technology on the iPhone 7 Plus is its killer feature. Those two 12-megapixel sensors are the reason why you should buy this phone. – Digital Trends

The iPhone 7 is the fastest and most powerful smartphone in the world. – GSM Arena

The iPhone 7 is 30% faster than the iPhone 6S. It’s also 12% more powerful than the Galaxy S7. – Trusted reviews

iPhone 7 – Yhteenveto

Lyhyestä virsi kaunis, iPhone on suorituskyvyltään maailman paras ja nopein älypuhelin. Mitä tulee uuteen iOS 10 käyttöjärjestelmään, sama laulu jatkuu. iPhone 7 on käytettävyydeltään ja käytön helppoudellaan äärimmäisellä tasolla.

Puhelimen akkukesto on parantunut edeltäjästään, akkukestoindeksi ei kuitenkaan ole mitenkää huima kun sitä verrataan kilpailijoihin. Uudet kaiuttimet, ne eivät ole herättäneet suuria tunteita.

Kannattaako puhelinta ostaa? Jos omistat iPhone 6 mallin, kannattaa päivitykseen suhtautua varauksella. Testien ja arvostelujen mukaan voi olla viisaampaa odottaa iPhone 8 mallia. Jos taas olet ostamassa uutta puhelinta eikä kyse ole versiopäivityksestä, ehdottomasti kyllä.

iPhone 7 on joka osa-alueella kokonaisuuutena siksi erinomainen puhelin että ostosuositukseen on erittäin vahvat perusteet. Sen raaka suorituskyky tekee siitä pitkälle tulevaisuuteen riittävän laitteen ja vaikka se kameraltaan ehkä hieman häviää Galaxy 7 puhelimelle, ostos on kannattava.

 

 PLUSSAT  MIINUKSET
 + Roiskevesisuojattu  – Ei 3.5 mm audioliitintä
 + Kotinäppäin (Taptic Engine)  – Ei MicroSD paikkaa
 + 32, 128, ja 256GB sisäinen muisti  – Kaksoiskamera vain iPhone 7 Plus mallissa
 + Hyväksi koettu Design  – Kiinteä akku
 – Jet Black väri naarmuille altis

Tilaa puhelin Saksasta kilpailukykyiseen hintaan

Jätä oma arviosi

Jos sinulla on käyttökokemuksia tai luotettavaa tietoa puhelimen ominaisuuksista ja käytettävyydestä, ole hyvä ja kerro siitä muillekin. Todellisista käyttöympäristöistä tulevat pitkän aikavälin kokemukset tarjoavat erittäin arvokasta tietoa puhelimen ostajille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Share