OnePlus 3T

OnePlus 3T
Share

OnePlus 3T puhelin on parannettu versio OnePlus 3 puhelimesta. Puhelin sai loistavan vastaanoton Suomen markkinoille tullessa, sen hinta/laatu suhdetta on arvuioitu hyvin monessa lähteessä hintaluokassaan parhaaksi.

Puhelinta saa Suomesta rajoitetusti, tällä hetkellä Elisalla on yksioikeus sen myyntiin. Puhelin oli silti vuodenvaihteessa myydyimpien joukossa joten on aiheellista tutkia onko hypetykselle minkälaisia perusteita.

OnePlus 3T – Lyhyesti

Koostamme ensin lyhyen tiivistelmän puhelimen ominaisuuksista ja uudistuksista. Tarkka kuvaus on luettavissa OnePlus.net/fi sivuilta.

OnePlus 3T on uskollinen Never Settle -mantrallemme. Vaikuttavat tekniset tiedot ovat hyödyttömiä, ellei niiden tukena ole aidosti hyvä käyttökokemus, joka kerta kun käytät puhelintasi. OnePlus 3T:n käyttökokemus on paras, kiitos uusimpien laitteistopäivitysten ja huolellisesti testattujen ohjelmistoparannusten. Se on suunniteltu huolella, ammattitaidolla ja yhdessä yhteisömme kanssa.

Virtaa koko päiväksi, puolessa tunnissa: Dash Charge on nopeampi, turvallisempi, viileämpi ja yksinkertaisesti parempi tapa ladata, kuin mikään olemassa oleva teknologia. Toisin kuin muissa latausteknologioissa, latausnopeus pysyy tasaisena myös pelatessa, live-striimatessa, tai muita vaativia tehtäviä suorittaessa. Uusi 3 400 mAh:n akun kapasiteetti on 13 % suurempi OnePlus 3:n akkuun verrattuna. Tässä puhelimessa on virtaa koko päiväksi ja ylikin.

Pelaa enemmän, tee enemmän, tallenna enemmän: Qualcomm® Snapdragon™ 821 (2,5 GHz) selviytyy vaativimmistakin sovelluksista ja peleistä paremmalla suorituskyvyllä. OnePlus 3T:n 6Gt:n RAM-muistin ansiosta se pystyy ajamaan lukemattomia tehtäviä rinnakkain hidastumatta. Sisäinen, jopa 128Gt:n muisti tekee tallennustilan loppumisesta historiaa. Emme ole oikoneet yhtään mutkaa rakentaessamme laitetta, joka selviytyy käytännössä yhtä hyvin kuin testeissä.

Napsauta ja tee vaikutus: Salamannopea suljin, viiveetön automaattitarkennus ja älykäs ohjelmisto. Tämä yhdistelmä varmistaa ainutlaatuisen älypuhelimen kamerakokemuksen. Jokainen 16 MP:n takakameralla otettu kuva on terävä, kiitos eturivin kohinanvaimennuksen ja parannetun kuvanvakautuksen. Uusi 16 MP:n etukamera mahdollistaa jokaisen tilanteen tallentamisen kaikista kulmista.

Ajaton tyyli: OnePlus 3T haastaa nykyisen älypuhelinten estetiikan. Sen minimalistinen, kokonaan metallinen runko ja rohkea Gunmetal- väri on huolella suunniteltu. Premium-luokan avaruusalumiinista virtaviivaisesti muotoiltu OnePlus 3T pysyy ajattoman näköisenä.

Uusi, parannettu ohjelmisto: OnePlus 3T:n ohjelmisto on OxygenOS:n kehittynein versio. Se ottaa kaiken irti Androidin ydintoiminnoista ja lisää vaihtoehtoja räätälöintiin. Lopputuloksena on käyttöjärjestelmä, joka on yhtä kevyt ja helppo mukauttaa kuin Android, mutta tarjoaa paremman käyttökokemuksen. Teemme tiivistä yhteistyötä yhteisömme kanssa ja varmistamme, että jokaisessa päivityksessä kuuluu sinun palautteesi.

OnePlus 3T – Testit ja yhteenvedot

Tutkimme lukuisia testejä ja teemme niistä yhteenvedot. Yhteenvetomme perustuu useiden testaajien samankaltaisiin havaintoihin, ei yksittäisiin mielipiteisiin. Suuren otannan ansiosta saat luotettavan kuvan tutkittavan laitteen ominaisuuksista. Sinun ei tarvitse enää kahlata ympäri nettiä, teemme sen puolestasi.

OnePlus 3T – Testejä ja arvioita

The OnePlus 3T makes improvements in all the right places and while this does result in a price hike, the end product and improved user experience certainly makes it worth the extra money. -Androidauthority-

What does that mean for day-to-day use? A super-slick smartphone, with apps loading promptly and effortless multi-tasking as you jump between different applications. -TechRadar-

In the end, I still think the OnePlus 3 and 3T have very good displays, and they are greatly improved compared to the OnePlus One and OnePlus 2 in many ways. -Anandtech-

OnePlus has upgraded the battery to 3,400mAh over the 3,000mAh in the OnePlus 3. That’s a 13% increase…For me, the OnePlus 3T could make it a day even under more intense usage. On a typical day I’d get to bed and there would be anywhere between 20-30% remaining. -Trustedreviews-

Of course, you can also see that in benchmarks, the Snapdragon 821 brings a slight improvement: AnTuTu reports a 14% performance increase. -Phonearena-

The OnePlus 3T is an absolute top-end smartphone in most respects. While its camera performance does not quite match the very best in class, it is still on a high level, making the latest model from OnePlus a very interesting proposition to mobile photographers who want value for money. -dpreview-

OnePlus 3T – Yhteenveto

OnePlus 3T on erittäin suorituskykyinen puhelin. Mittaus- ja rasitustestien mukaan se pesee mennen tullen lähes kaikki kilpailijansa, myös lippulaivamallit…itseasiassa vain iPhone 7 näyttäisi tekevän parempaa tulosta. Puhelimen akkukesto on mittausten mukaan keskitasoa, virtaa riittää kuitenkin hyvin koko päiväksi.

OnePlus 3T puhelimessa on 5.5″ 1920×1080 PenTile AMOLED näyttö. Näytön suorituskykyä mitattaessa se asettuu kilpailijoihinsa nähden keskikaartiin. Eri valmistajien huippumallit suoriutuvat paremmin mutta se näkyy hinnassa, omassa hintaluokassaan OnePlus 3T tulos on erittäin hyvä ja kilpailukykyinen

OnePlus 3T kameratekniikka on lainattu Sonylta. Puhelimen kamera 16 MP, se kuvaa 4K videota ja siinä on elektroninen ja optinen kuvanvakain, riippuen kuvaustavasta. Kameran kuvanlaatu ja suorituskyky ovat erittäin hyvää tasoa, ehkä ainoastaan Samsungin ja Applen parhaat mallit yltävät parempaan suoritukseen.

OnePlus 3T puhelimessa on uusin Android 7.0 Nougat käyttöjärjestelmä ja sen päällä on OxygenOS  käyttöliittymä. Arvosteluissa ja testeissä käyttöliittymästä ei löytynyt moitittavaa.

Ostosuositus? Näyttäisi että laitteen saama ylistys ei ole turhaa. Jos haluat hinta/laatu suhteeltaan todennäköisesti parhaan ja suorituskykyisimmän puhelimen, laita tilaus vetämään. Hankinnalle on todella riittävästi perusteita, ainoastaan aiemman mallin omistajan kannattaa harkita päivityksen mielekkyyttä koska uudistuksia ei ole ehkä riittävästi.

 PLUSSAT  MIINUKSET
 + Suorituskyky  – Ei muistikorttipaikaa
 + Kamera  – Ei vesi- tai pölytiivis
 + Ohut ja kevyt metallinen design  – Vähän uudistuksia edeltäjäänsä
 + Akkukesto

Tilaa puhelin Saksasta kilpailukykyiseen hintaan

Jätä oma arviosi

Jos sinulla on käyttökokemuksia tai luotettavaa tietoa puhelimen ominaisuuksista ja käytettävyydestä, ole hyvä ja kerro siitä muillekin. Todellisista käyttöympäristöistä tulevat pitkän aikavälin kokemukset tarjoavat erittäin arvokasta tietoa puhelimen ostajille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Share