Dell XPS 13 – Paras kannettava

Dell XPS 13
Share

Dell XPS 13 on kokoluokkansa paras kannettava…aika vahvasti sanottu vai? Se edustaa yhdestä alumiinikappaleesta jyrsittyine kuorineen loistavaa designia ja meteriaaleja. Sen lähes reunaton 13,3″ tuuman UltraSharp™ Quad HD+ (3 200 x 1 800) InfinityEdge -kosketusnäyttö on väreiltään, kirkkaudeltaan ja tarkkuudeltaan mykistyttävä.

Kannettavan 7. sukupolven Intel® Core™ i7-7500U ‑suoritin on viimeisintä huutoa, sen teho ei lopu kesken. Koneesta löytyy 8 Gt käyttömuistia ja tallennustilaa hoitaa 256 Gt SSD levy. Kun siihen lisätään viimeisimmät liitännät Thunderboltia myöten, meillä on kasassa todellinen tehopakkaus.

Kannettavaa saa myös i3 tai i5 prosessorilla ja pienemmällä SSD levyllä mikä laskee hintaan. Oheisesta linkistä löytyy Dell XPS 13 kannettavan valmistajan tuote-esittely.

Dell XPS 13 – Testejä ja arvioita

Tutkimme lukuisia Dell XPS 13  kannettavaa käsitteleviä testejä ja arvioita ja teemme niistä yhteenvedot. Yhteenvetomme perustuu useiden testaajien samankaltaisiin havaintoihin, ei yksittäisiin mielipiteisiin. Suuren otannan ansiosta saat luotettavan kuvan tutkittavan laitteen ominaisuuksista. Sinun ei tarvitse enää kahlata ympäri nettiä, teemme sen puolestasi.

The XPS 13 is still one of the better traditional 13-inch Ultrabooks available if fancy 360-degree hinges or detachable displays are not important. -Notebookcheck-

The backlit keyboard is one of our favourite features…The touch pad is incredibly accurate. -PCAuthority-

The high-end display fits the high-end profile of the notebook with some excellent properties like wide sRGB coverage, high contrast ratio, relatively accurate color accuracy and incredibly high maximum brightness. -Laptopmedia-

We have no qualms giving the Editors’ Choice for high-end ultraportable laptops to the Dell XPS 13 Touch. -PCMag-

The XPS 13 also has what we think of as the perfect connectivity strategy, for now. -PCAdvisor-

The new XPS 13 offers truly epic endurance, lasting 13 hours and 49 minutes on the Laptop Mag web surfing battery test. -Laptopmag-

There isn’t much that left us sour regarding the XPS 13, save for one feature that sorely needs a change: the webcam. -Techradar-

Should you upgrade? If you own a 6th gen-based Skylake chip based XPS 13, I’d say no. -PCWorld-

But if you’re searching for the most refined Windows laptop on the market, then Dell’s new XPS 13 is the one to buy. -Expertreviews-

Still the best Windows ultra-portable that money can buy. -Trustedreviews-

Both the new XPS 13 models take a strong lead in our 4K video conversion test. -Digitaltrends-
Dell XPS 13 – Yhteenveto

Näyttö: 13,3″ tuuman UltraSharp™ Quad HD+ näyttö on todella upea. Testeissä ja arvioissa ei löytynyt negatiivista sanottavaa. Näytölle on vaikea löytää vertailukohtaa, ehkä jokin Applen Retina näyttö yltää samalle tasolle.

Suorituskyky: Testikoneessa on uusin 7. sukupolven Intel® Core™ i7-7500U Kaby Lake arkkitehtuurin suoritin. Kannettavan suorituskyky on todella korkea, rasitustestejä vertailessa sen ohitse ei ole liiemmin menijöitä. Vertailun vuoksi, esimerkiksi jokin samalla prosessorilla varustettu Asuksen kannettava pysyy Dellin matkassa.

Liitettävyys: Kannettavassa on uusimmat liitännät, Thunderbolt, USB 3.0, tupla Wi-Fi, kortinlukija ja niin edelleen. Liitännät ovat kattavat samoin kuin langattomat ominaisuudet.

Akkukesto: Akkukestoa mitataan eri rasitustesteillä mutta koska jokaisella testaajalla on omat mittarit, tuntimäärät eivät ole vertailukelpoisia. Tulokset sen sijaan ovat ja lähes kaikissa testeissä Dell XPS 13 lyö pöytään luvut joihin kilpailijoilla ei ole paljoakaan sanottavaa.

Yhteenveto: Vuosien aikana harva laite on saanut arvosteluissa näin paljon täydet viisi tähteä arvioita, paras kannettava lausuntoja ja ostosuosituksia. Testaajat ovat todella yksimielisiä myös kritiikin suhteen. Lähes kaikissa arvosteluissa ainoaksi negatiiviseksi ominaisuudeksi löytyy webcamin sijoitus näytön vasemmassa alareunassa.

Ostosuositus? Kyllä, yhdellä ainoalla varauksella. Rasitustesteissä Dell XPS 13 sai n. 10% parempia tuloksia edeltävään versioon nähden. Eli jos omistat aiemman version, päivitykselle ei ole oikein järkiperusteita koska suorituskyvyn nousu on suhteellisen pientä. Muutoin, jos tahdot testaajien mielestä kokoluokkansa parhaan kannettavan, pistä tilaus vetämään.

 PLUSSAT  MIINUKSET
 + Näytön laatu  – Webcamin sijoitus
 + Suorituskyky
 + Design
 + Akkukesto
 + Liitännät ja verkko-ominaisuudet

Tilaa kannettava Saksasta kilpailukykyiseen hintaan

Jätä oma arviosi

Jos sinulla on käyttökokemuksia tai luotettavaa tietoa kannettavan ominaisuuksista ja käytettävyydestä, ole hyvä ja kerro siitä muillekin. Todellisista käyttöympäristöistä tulevat pitkän aikavälin kokemukset tarjoavat erittäin arvokasta tietoa kannettavan ostajille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Share