Samsung UBD-K8500 4K Blu-Ray

Samsung UBD-K8500
Share

Samsung UBD-K8500 on markkinoiden edullisimpia 4K Ultra HD Blu-Ray soittimia. Hintataso alkaa nykyään olla sitä luokkaa että jos olet ostamassa Blu-Ray soitinta kannattaa katse suunnata laitteisiin jotka pystyvät vähintään 4K skaalaukseen tai mielellään 4K UHD toistoon.

Vaikka 4K materiaalia ei ole vielä paljon tarjolla, määrä kasvaa kuitenkin tasaisesti ja on varmaan vuoden päästä jo aivan arkipäivää…miksi siis panostaa vanhentuneeseen tekniikkaan.

Samsung UBD-K8500 tuo mukavasti lisäarvoa Samsung television omistajalle mutta onko sen ostamiselle muita perusteita? Testejä ja arvosteluja löytyy pitkä liuta joten vilkaistaan parhaimpia ostopäätöksesi tueksi.

Samsung UBD-K8500 – Lyhyesti

Koostamme ensin lyhyen tiivistelmän vahvistimen ominaisuuksista. Tarkka kuvaus on luettavissa Samsung.com/fi sivuilta.

Yleistä: Ultra HD Blu-ray-soitin 4K-tarkkuudella tuottaa paljon korkeampaa kuvanlaatua kuin Samsungin aiemmat Blu-ray-soittimet. Se toistaa uskomattoman todenmukaista kuvaa 4K UHD -tasoisena.

Koe elokuvateatterimainen tunnelma omassa olohuoneessasi Samsungin Ultra HD Blu-ray-soittimella. Edistynyt HDR-tekniikka luo kuvaan terävän kontrastin, hyvän kirkkauden, syvät mustan sävyt ja selkeät kirkkaat sävyt.

Kuva: Ultra HD Blu-ray-soittimen väriavaruus on suurempi ja se näyttää 64 kertaa enemmän värejä kuin Full HD Blu-ray-soitin. Voit nauttia todenmukaisesta kuvanlaadusta kotona.

Suosikkielokuvistasi voi nyt tulla entistä suurempia elämyksiä. Suoratoista uusimmat elokuvat 4K-tarkkuudella. Katsele Netflixistä ja muista suoratoistopalveluista tai suosikkikanaviltasi.

Ääni: 7.1-kanavainen, Dolby True HD ja DTS-HD Master Audio tuet.

Muuta merkillepantavaa:

  • Ultra HD Blu-ray-soitin on taaksepäin yhteensopiva vanhempien levyformaattien kanssa, joten sillä voi toistaa myös kokoelmassasi ennestään olevia CD-, DVD- ja Blu-ray-levyjä. Nauti kaikista suosikkielokuvistasi UHD-tarkkuudella.
  • Uusi tyylikäs muotoilu sopii täydellisesti yhteen SUHD TV:n kanssa.

 
Samsung UBD-K8500 – Testit ja arviot

Tutkimme lukuisia testejä ja teemme niistä yhteenvedot. Yhteenvetomme perustuu useiden testaajien samankaltaisiin havaintoihin, ei yksittäisiin mielipiteisiin. Suuren otannan ansiosta saat luotettavan kuvan tutkittavan laitteen ominaisuuksista. Sinun ei tarvitse enää kahlata ympäri nettiä, teemme sen puolestasi.

But in truth, it’s not a great audio performance from Samsung, which lags behind the Panasonic at every turn. -What Hi*Fi-

At this point I need to point out that while the K8500 fares better with its pictures than might have been expected for its money and the newness of the UHD BD format, it also falls short of the Panasonic UB900. -Homecinemachoice-

The K8500 is currently the cheapest route into 4K Blu-ray and probably offers pound-for-pound the best looking images you’ll see on your 4K HDR TV. -Techradar-

The K8500 delivered an effective smart platform with all the key 4K services and good network support. -AV-Forums-

Samsung UBD-K8500 – Yhteenvetomme

Samsung UBD-K8500 on markkinoiden ensimmäisiä ja myös halvimpia 4K UHD Blu-Ray soittimia. Sen harvoja kilpailijoita on Panasonic ja hyvin useassa vertailussa niitä vertaillaan keskenään…mikä on hieman epäreilua sillä puhutaan kahdesta aivan eri hintaluokan laitteesta.

Kaikissa testeissä ja arvioissa Samsung UBD-K8500 soittimen kuvanlaatua pidetään erittäin hyvänä. Soitin toistaa lähes kaikki levyt ja formaatit, se striimaa nettipalveluista moitteettomasti ja siinä on kattavat koodekit.

Aika useassa testissä äänen arviointi on jäänyt pois tai se on huomioitu kevyesti. Arvioit jakautuvat kahteen leiriin. Puolet kiittävät, puolet kiittävät varauksella. Kritiikkiä on herättänyt jotkin Dolby variaatioiden, SACD tuen puuttuminen. Kiitosta saa Hi-Res ääni. Karkesti sanottuna, äänipuolikin on aikalailla kunnossa.

Ostosuositus? Miksipä ei. Kuvanlaatu saa pelkkää kiitosta eikä äänessäkään ole paljoa moittimista. Toiminnot, koodekit, formaatit ja nettipalvelut toimivat joten 4K UHD tv:n omistajalle tai sellaista harkitsevalle Samsung UBD-K8500 on hintaansa nähden hyvä ostos…mutta se Panasonic…

Kaikissa arvosteluissa joissa Samsung UBD-K8500 verrattin Panasonic’iin, lopputulema oli että Samsung on hyvä ostos…mutta jos haluat sen parhaan, joudut maksamaan Panasonicista sen pari sataa enemmän.

 PLUSSAT  MIINUKSET
 + Erinomainen kuvanlaatu  – Ei näyttöä
 + Hinta – Kauko-ohjain
 + Käytettävyys  – Ääni musiikintoistossa
 + 2 HDMI out

Tilaa Blu-Ray soitin Saksasta kilpailukykyiseen hintaan

Jätä oma arviosi

Jos sinulla on käyttökokemuksia tai luotettavaa tietoa Blu-Ray soittimen ominaisuuksista ja käytettävyydestä, ole hyvä ja kerro siitä muillekin. Todellisista käyttöympäristöistä tulevat pitkän aikavälin kokemukset tarjoavat erittäin arvokasta tietoa soittimen ostajille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Share