Audio

Audio sivuilla esitellään uusimpia ja eniten myytyjä audiopuolen laitteita kuten kotiteatterin AV-viritinvahvistimia sekä kaiuttimia. Kaiuttimista etsimme yleensä 5.1 sarjoja jotka sopivat kotiteatterikäyttöön. 5.1 sarjat sisältävät neljä peruskaiutinta, yhden keskiääni- ja yhden subwoofer bassokaiuttimen.

Laadukas kaitinsarja maksaa noin 500€-1000€, hintaluokka sopii mainiosti ensiostajalle. Vahvistimissa tutkimme lähinnä 4K tarkkuuteen kykyneviä vahvistimia, eli jätämme molemmissa kategorioissa pois halvat markettiviritykset. Tämän hintaluokan kaiutinsarjat ja niihin sopivat vahvistimet saa useimiten edullisimmin ulkomailta tilattuna, poikkeuksiakin toki löytyy.

Tilaa kotiteatteri Amazonilta.

Amazon.de on Euroopan suurin verkkokauppa, laita siis linkki kirjanmerkkeihisi. Amazonilta löytyy uusimmat vahvistimet useassa eri hintaluokassa sekä laadukkaat kaiutinsarjat, myös sellaiset joita ei tuoda Suomeen.

Halvimpia vahvistimia saa Suomesta usein samaan hintaan tai joskus halvemmalla kuin mitä Amazonilta. Yleensä kuitenkin 4K UHD tarkkuuteen kykynevät, laadukkaammat viritinvahvistimet ovat Amazonilla sen verran halvempia että tilaaminen on taloudellisesti hyvin kannattavaa.

EU’n sisältä tilattuna tuotteilla on samat takuut kuin Suomessa ja yli 39€ tilaukset toimitetaan perille ilman toimitus- tai postikuluja.

Share